Márkanagykövet

Ha röviden és velősen kellene összefoglalnom azt, hogy mit jelentenek nekem és a családomnak az Organic Force & Bioconnect termékei, akkor azt mondanám, hogy magát az éltető erőt.

A gyermekeink születése előtt is kardinális kérdés volt számomra egészségünk védelme, ami a fiúk érkezésével csak hatványozódott. Sosem voltam a szintetikus, kapszulás-tablettás vitaminok híve, biológusként valahogy mindig volt bennem egy negatív érzés ezek fogyasztásával kapcsolatban, így amikor az egyik kedves ovis anyuka ajánlotta nekünk az Organic Force termékeket, kérdés nélkül vetettem bele magam a tanulmányozásukba.

Rövid időn belül vált a mindennapjaink részévé a szuperlekvár és a béta-glükán, majd nagy kávérajongók lévén a kollagén sem hiányozhatott a palettáról, hisz ha valami, akkor a kollagén a top 3 pótolandó táplálékkiegészítők egyike, mellyel testünk optimális működését támogatjuk. Külön öröm számomra, hogy már gyümölcs-zölség por formában is gyártanak, mert a fiaim egyenesen rajonganak érte, napi többször is kérik, hogy hadd kanalazzák a "fincsi vitamint". És hát mi nagyobb öröm kell egy édesanyának attól, minthogy látja gyermekét önként fogyasztani a céklát, répát, ribizlit és a többi kincset érő gyümölcsöt és zöldséget, néhány kanálkába zárva?

Őszintén és a legnagyobb szeretettel ajánlom mindenkinek az Organic Force termékeit, legyen szó felnőttről vagy gyermekről, mert hiszem azt, hogy egészségünk őrzői mi magunk vagyunk s mindezt belülről, sejtszinten tudjuk és érdemes elkezdeni, amihez élelmi rostforrásra van szükségünk nap, mint nap. Ezt pedig a földünkben termett kincsek, a gyümölcsök és zöldségek tudják a legjobban megadni.

 

Némethy-Szilágyi Boglárka 
Organic Force márkanagykövet
közösségi média tanácsadó