Gubcsi Eszter - Alapító, tulajdonos

Rólunk

Gubcsi Eszter vagyok, 3 gyermekes édesanya, az Organic Force készítmények megálmodója, “gondozója”, felhasználója.

Még első kislányom bölcsődei megbetegedései idején szembesültem a sokrétű gyermekvitaminok tárházával, mégsem találtam meg a számunkra legmegfelelőbb segítséget.

Második gyermekem születése után aztán igazán megtapasztalhattam, hogy egy anya szinte állandó ápolónő üzemmódban van vagy legalábbis folyamatosan készenlétben áll, hogy gyermeke(i) betegségeivel szemben felvegye a harcot.

Tudom milyen az,
– amikor gyermeked egyik betegségből a másikba esik,
– amikor a nagyobb gyermek épphogy meggyógyul, de már megfertőzte a kicsit,
– amikor annyira kimerülsz a betegápolásban és aggódásban, hogy végén Te is ágynak esnél – csak Te nem teheted.

És azt is tudom, milyen kihívás egy rosszevő gyermekkel egészséges táplálékot elfogadtatni.

Céltól a megvalósításig

A kezdetek

Olyan készítményt szerettem volna gyermekeimnek és családomnak, amivel valóban természetes és a lehető legegészségesebb formában tudom pótolni azokat a vitaminokat, amiket a mindennapi étkezéssel, élelmiszerekkel nem tudok rendszeresen biztosítani. Az immunrendszerünk erősítésére is hatékony támogatást kerestem és végül

  • egy problémára való megoldáskeresésből,
  • egy álomból, hogy olyan egészséges készítmények jöjjenek létre, amelyek más anyukáknak is segítségére lehetnek,

2011-ben hosszú kutatás, tervezés és előkészítés után „megszülettek” az Organic Force termékcsalád első termékei.

A mesterséges gyerekvitaminoktól teljesen eltérő, szuperegészséges természetes vitaminbomba, a Bioconnect Kids Szuperlekvár és a Manó Manna Elixírek azóta is óriási segítségeim, támaszaim a közösségi gyermeki lét mindennapjaiban és büszke vagyok, hogy mára már több tízezer Édesanya használja őket megelégedéssel.

Az Organic Force termékcsalád felnőttek számára is biztosít természetes vitaminforrást, gyümölcs-zöldség sűrítmények és gyümölcs-zöldség porok formájában.

Kollagén tartalmú termékeink bevezetésével szintén egy olyan fontos összetevő pótlását igyekeztünk biztosítani a fogyasztók számára, aminek hiányával előbb-utóbb mindannyiunknak szembe kell nézni és tennünk kell ellene.

Az Organic Force termékek létrejöttéhez nélkülözhetetelen volt...

  • a támogató, lelkes és lelkiismeretes hazai gyártói segítség, akik szakértelmükkel, tanácsaikkal és különleges, egyedi technológiájukkal a legkiválóbb módon segítették az újfajta termékcsalád létrejöttét,
  • és a szakértő orvosi közreműködés és útmutatás.
Dr. Ketskés Norbert

Szakértői segítség

A természetes formában előforduló vitaminok és hatóanyagok fontosságával, ezek között is a béta-glükán összetevővel Dr. Ketskés Norbert orvos, természetgyógyász, táplálkozástudományi szakértő ismertetett meg. Ő egyfajta misszióként terjeszti a béta-glükán hatóanyag kiemelt szerepét egészségünk védelmében.

Szakértői tanácsai sokat segítettek készítményeink megalkotásában és a mai napig hozzá fordulunk a fogyasztók által feltett, termékeinkkel összefüggésben felmerülő egészségügyi kérdésekkel.

Készítményeink nem gyógyszerek, nem gyógyhatású készítmények, hanem olyan élelmiszerek és étrendkiegészítő termékek, amelyek összetevőik révén támogatják az egészséges életmódot

Organic Force csapatában elkötelezettek vagyunk abban, hogy termékeinkkel hatékonyan és komplexen segíthessük gyermekek és családok mindennapi egészségét.

Legnagyobb elismerés számunkra az Organic Force termékek felhasználóinak pozitív visszajelzései és tapasztalatai arról, hogy hozzájárulhattunk legfontosabb értékük, egészségük megőrzéséhez.