Törzsvásárló

Törzsvásárlói kedvezmény

Törzsvásárlói programunkat azért indítottuk el, hogy a rendszeres internetes vásárlásokat 5% árengedménnyel jutalmazzuk.

Aktív

Törzsvásárlói tagságod azonnal aktiválódik 2 feltétel teljesülése esetén.

Passzív

Az előző 2 hónapban a teljesített vásárlásaid összege nem érte el a 15 000 Ft-ot.

Aktív státusz

Bekerülés a törzsvásárlói programba

Törzsvásárlói tagságod azonnal aktiválódik az alábbi 2 feltétel teljesülése esetén:

  1. Legyél regisztrált felhasználó: a program így tudja számon tartani legutóbbi vásárlásaid értékét és meghatározni, hogy tagságod éppen aktív vagy passzív státuszban van-e, azaz jogosult vagy-e a kedvezményre a következő vásárlásod alkalmával vagy sem.
  2. A legutóbbi 2 hónap alatt a teljesített vásárlásaid összértéke érje el a 15 000 Ft-ot. (Ez lehet egy egyszeri vásárlás minimum 15 000 Ft értékben vagy lehet 2 hónapon belüli több kisebb értékű vásárlás, melyek összértéke eléri a 15 000 Ft-ot.)

További információk

A fiókom oldalon a következő adatokat találod:

  • Törzsvásárlói tagságod állapota: (AKTÍV vagy PASSZÍV)
  • Az elmúlt 2 hónap teljesített vásárlásainak összege.
  • Az utolsó teljesített rendelés dátuma.

Ha törzsvásárlói tagságod AKTÍV, akkor bejelentkezés után a KOSÁR illetve a PÉNZTÁR oldalon a rendszer automatikusan érvényesíti a törzsvásárlói, 5% kedvezményt a termékek árából.

Ha törzsvásárlói tagságod PASSZÍV státuszban van, mert az előző 2 hónapban a teljesített vásárlásaid összege nem érte el a 15 000 Ft-ot, akkor nem érvényesül a kedvezmény. Amint viszont újra teljesül a fenti feltétel, újra AKTÍV státuszba kerülsz.

A törzsvásárlói kedvezmény a rendszeres vásárlások után járó kedvezményt jelenti, nem állandó engedmény, megléte az előző 2 hónap vásárlásainak értékétől függ.

Kikerülés a törzsvásárlói programból, PASSZÍV státusz

Kedvezményt csak a lekönyvelt, teljesített vásárlások után érvényesítünk. A visszamondott megrendelések törlésre kerülnek. A törölt tételek ellenértéke a limitösszegből levonásra kerül.

A törzsvásárlói program szabályzata, kedvezményrendszere nem örök érvényű, bármikor módosulhat, átalakulhat, melyről minden érintett felhasználót 2 hónappal a módosítás tervezett időpontja előtt emailben értesítünk.

A törzsvásárlói program működésével kapcsolatos tájékoztató levelek nem minősülnek reklám tartalmúnak, ezért azt a hírlevélre nem feliratkozóknak is kiküldi a rendszer.

Kosár
17 900 Ft felett INGYENES kiszállítás | Szállítási idő: 1 – 4 munkanap
17 900 Ft felett INGYENES kiszállítás | Szállítási idő: 1 – 4 munkanap
Bejelentkezés

Nincs fiókod?

Kezdd el gépelni a keresett termék nevét.

Megajándékozhatunk egy 5%-os kedvezménnyel?

Így megkapod az ajándék kedvezményt kupon formájában és később sem fogsz lemaradni értékes tartalmainkról, kedvezményes ajánlatainkról!

*A feliratkozással hozzájárulsz személyes adataid marketing célból történő kezeléséhez és erre nézve elfogadod  az Adatkezelési tájékoztatónkat. A kupon csak 8 000 Ft feletti vásárlás esetén érvényesíthető.

Webshop
0 items Kosár
Fiókom