Vélemények

Ezen az oldalon főként a Bioconnect Kids Szuperlekvárt fogyasztó gyermekek szüleitől érkezett visszajelzéseket olvashatod, de a többi termékünkről is találsz hozzászólásokat.

Számunkra fontos a hitelesség és a Te elégedettséged.

A Facebook kommentek valódi tapasztalatokról szólnak. Köszönjük mindenkinek, aki megosztja velünk!

vélemény
vélemény

Nagyon sokféle vitamint és készítmény probàltunk ki ez a termék bizonyult eddig a legjobbnak 4 gyermekem van ő a legkisebb a nagyok mindent haza hordanak de most semmi betegséget nem kapott el pedig voltak körülötte betegek…én mindenkinek csak ajánlani tudom és nagyon ízlik a kislànyomnak.

Gurzó Veronika

Nagyon sokat volt beteg a 3 éves kisfiam,a neten olvastam erről a termékről és úgy gondoltam ki kell próbálnom nincs mit veszteni ráadásul a gyümölcsöt sem eszi meg most már 3 hónapja eszi és azóta nem volt beteg úgy hogy közben az oviba sorba dőltek ki a gyerekek.Én nagyon örülök hogy rátaláltam erre a termékre!

Kuzselné Kalauz Gabriella

Az én válogatós gyerkőcöm megeszi:) végre egy vitamin ami bevált.

Lakner-Juhász Tünde

Nagyon jó szívvel ajánlom a kedves szülőknek, mert nekünk csak pozitív tapasztalatunk van az organic force bio connect kids-et. Egy elégedett anyuka.

Makkai Beáta

Természetes alapanyagokból készülő, nagyon sok vitamint tartalmazó, immunerősítő hatású, kellemes ízű, és ami a legfontosabb, hogy a betegségek megelőzésére szolgáló készítmény. Így én nem aggódom, hogy a kislányom beteg lesz. Jó az ára és nem gyógyszerekre költök el esetleg még többet hanem a megelőzésre szánok havonta kiszámítható összeget.

Csapó Tamás

Amióta esszük a Bioconnect Kidet, azóta nem voltunk betegek. Szerencsére ezzel átvészeljük a bölcsis betegségeket. Előtte rendszeresen 1 hét bölcsi, 2 hét otthon. Megkönnyitette mindkettőnk heteit. Köszönjük.

Veszprémi Mária

6 éves Gyermekem minden reggel szívesen fogyasztja. 🙂

Novákné Gitta

A fiam 2és fél éves kora óta eszi. Azóta 2x volt beteg. Előtte minden hónapban. Szörpös vízbe teszem neki így megeszi. Köszönöm nektek.

Koblicskáné Nagy Éva

Több, mint egy éve használjuk nagyon szeretjük a terméket. Kisfiam szívesen “eszi”, egy hátrányavan, hamar elfogy! 🙂 Ajánlom mindenkinek!

Bayerle-Gyugyi Kinga

Fél éve használjuk a Bioconnect Kids koncentrátumot a 2,5 éves lányomnál. Sokat járunk vele gyerekek közé és mióta használjuk azóta nem kapott el semmilyen betegséget tőlük. Társai többször is betegek voltak ezen idő alatt.

Lincz Mátyás

Nálunk telitalálat ez a koncentrátum. Finom, ezért szívesen fogyasztja a gyermek, illetve hatásos, mert a rosszul étkező csemetének van végre étvágya! Nem utolsósorban pedig erősödött az immunrendszere!!! 

Csendes Csilla

Két gyerkőccel használjuk (telente) a Bioconnect Kids-t, imádják. A legnagyobb “gond”‘, hogy nem lehet belőle nassolni. 

Zselyem Petra

0